måndag 12 januari 2009

Är fritid bara sport - jag protesterar...

Det är mycket möjligt att sport och fritid är samma sak för många. För mig är det inte det. Puck eller boll säger jag - ett uttryck stulet från Viveca Lärn.

När jag skulle nominera till den här kategorin var det svårt eftersom intresset för just Sport är i det närmaste obefintligt. Jag undrar ibland varför det finns så mycket sport egentligen.

Därför nominerade jag Broderibloggen, som fritidsblogg...

Nåväl de andra tyckte uppenbarligen inte lika och därför vill jag för artighets skull säga grattis till de nominerade då (äh, jag larvar mig lite här, klart jag tycker att det är skojigt för de som nominerats).

Stora Bloggpriset och Sport&Fritid:

Bara ben på Glenn Hysén
Fotbollsbloggen
Henrik Rydström
Marcus Birro
Sportbloggen

6 kommentarer:

Erik Laakso sa...

Jag nominerade två fotobloggar av ungefär samma anledning. Det är ett fritidsintresse. :)
Men jag tror de flesta tänkte strikt sport.

Unknown sa...

Om man ser till sport så finns det ju fler än fotboll, här verkar man bara gått på antal besökare och tidigare meriter. Den enda som får mitt godkännande är Sportbloggen som åtminstånde har näsan ovanför konstgräset. Personligen så tycker jag att F1bloggen.se är mycket intressantare än någon fotbollsblogg men det är ju som sagt min personliga åsikt.

För övrigt tycker jag också att FRA, IPRED och datalagringsdirektivet ska kastas på sophögen...

/Sockna

Mary X Jensen sa...

Men uppenbarligen så är fotboll den mest populära för det är dessa bloggar som nominerats mest. Man får ge sig för majoriteten helt enkelt.

Anonym sa...

Fotobloggar var min omedelbara tanke också. Jag har en känsla av att de är minst lika stora som sportbloggarna...eller i alla fall att de engagerar bloggare på ett mer aktivt sätt... Kanske beror det bara på mitt eget intresse. Intresset för sport är nästan obefintligt, och jag tror inte att jag överhuvudtaget har besökt någon sportblogg...

Anonym sa...

Sent omsider upptäcker jag att du har nominerat Broderibloggen. Smickrande! Även om du har angivit fel adress, och även om du verkar ha valt den som en protest mot sportdominansen, snarare än pga ett stort intresse för langettstygn. :)
Hälsningar
Helena
Broderibloggen

Anonym sa...

Tack Mary!
Snabbt jobbat. Vågar man påpeka att adressen till bloggen är www.brodera.nu/blogg
Lycka till med symaskinen