måndag 19 maj 2008

Papperstidning känns så omodernt...

Självklart är det trist för de som jobbar på tidningen Punkt SE som nu ska läggas ned, det har man varit med om, nedläggningar, uppköp och hopslagningar... Men det brukar alltid ordna sig.

Gratistidningarna skräpar ner och det är jobbigt att ta sig fram genom tunnelbaneingångarna för att det viftas med armar och tidningar som om de vore ormar runtomkring hela tiden. Väldigt irriterande. Ibland tar man en tidning för att vara snäll eller använda för att visa kolportörerna att man redan har en.

Det är skönt att en tidning försvinner - hoppas att de andra snabbt gör det också så att man slipper slå sig fram genom blockeringarna av alla ned- och uppgångar, att man slipper städa undan i tunnelbana och tåg innan man överhuvudtaget kan sätta sig.

Jag har det senaste halvåret sagt upp prenumerationerna på morgontidningarna, de som tidigare var det viktigaste tillsammans med kaffekoppen och mackan var start på dagen.

Men jag har tröttnat på att släpa runt alla dessa pappershögar i huset. Allt man behöver veta finns i mobilen numera. Digitala media. Papper går bort i min värld.

(Aftonbladet)
(SvD)
(DN)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: