torsdag 14 augusti 2008

Sån här är jag då - enligt testet alltså...

Idag har bloggarna gjort personlighetstest - jag hittade det hos Blogge som i sin tur hittade det hos Mickey J och Erik Laakso. Några fler som gjort testet är Johanna och Emma och på Blogges blogg finner man flera resultat i kommentarerna. Det här är Zac...

Nu kan man nog inte ta såna här test på fullt allvar och framför allt ska man inte jämföra sig och se det ena som bättre än det andra.

Mitt resultat blev tydligt- precis som jag är ;-). Nåja. Test ska tas med en nypa salt. Men det är ganska kul i alla fall.

Din personlighetstyp:
Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.
Testa dig själv här

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

morpheo sa...

Fackrepresentant (:

Mary X Jensen sa...

Just det - brett spektra... Haha.
Man ska inte tro på allt man läser eller vad de säger.