lördag 4 april 2009

OK - då är det Mona på Wanja nu... Pajerna far genom luften...

Katten på råttan, råttan på repet - ja ni vet...

Dagens (s)-ras skyller partiledaren på Wanja Lundby-Wedin. Catfight på gång nu? Som regel så tystnar denna typ av skandaler efter någon vecka eller två för det kommer alltid något nytt att oja sig över. Populismen är inställd menar Peter J Olsson.

I Wanja Lundby-Wedin har Mona en trogen partikompis och när man börjar göra sig av med dem så brukar det vara illa, rätt vad det är står man ensam kvar och omgivningen undrar vad det nu var man ville egentligen. Med politiken alltså. Vad vill oppositionen annat än att opponera sig mot det som pågår. Som regel brukar det vara lättare att komma med populistiska idéer och fräscha drag då, eftersom man inte behöver ta ansvar. Men inte ens såna tankar kommer det. Tänk om det är så illa för socialdemokraterna att deras politik inte behövs längre? Tänk om det är så? Att människor har tröttnat och nu verkligen vill ha något annat och att det är Fredrik Reinfeldt som kan erbjuda det? Opinionssiffrorna visar på den linjen, men än är det inte val.

Att skylla på Wanja är lågt. Hon är trots allt en lojal socialdemokrat som skulle behöva stöd, för hon är inte ensam om det som hänt i AMF. Även om hon tycks stå ensam just nu och är ett lätt byte att hacka på. Fy skäms.

Lite uppdat: Jag bryr mig inte så mycket om någon av damerna egentligen. Skrev tidigare inlägget som min kommenatator Bo påminner om nedan. Är det så bra för Mona att stötta Wanja? Ja säg det...


, , , , , , , , , , , , ,
(Expressen)

5 kommentarer:

Bo sa...

Mona kanske tog en funderare över ditt inlägg http://minamoderatakarameller.blogspot.com/2009/03/ar-det-bra-att-mona-stottar-wanja.html :)

Mary X Jensen sa...

Ja Bo - och så fort det ändrar sig. Men Mona gör bara en halvgrej här och säger bort från AMF men int efrån LO.

Johan Westerholm sa...

Mary

Trots att jag är (S) så stödjer jag din kandidatur till riksdagen helhjärtat. Kommer dock av förklarliga skäl inte att rösta på (M) men jag tror du skulle kunna göra ett väl så gott arbete.

Bättre än många andra.

Mvh

Johan

Mary X Jensen sa...

Tack Johan.

(s) måste vara desperata. Bodström is coming och han är farlig. IMHO.

Arthur sa...

> Tänk om det är så illa för
> socialdemokraterna att deras
> politik inte behövs längre?

Snarare är det så att Alliansen blivit bättre på att föra klassisk socialdemokratisk politik medan Monas personliga profil inte är speciellt solid i det avseendet.