söndag 12 oktober 2008

Så var tjafset igång då...

Inte helt oväntat så menar miljöpartiets Peter Eriksson att vänsterpartiet får skylla sig själva eftersom de stängt dörren för samarbete. Det är en lögn kontrar Lars Ohly i SvD.

Det blir nog spännande det här. Mona Sahlin lär få sina fiskar torra eller vad det är man brukar säga. Inte nog med att det är internt tjafs, det blir tjafs med samarbetspartierna också. Redan så uttalar sig s och mp mot v och ställer krav. Även Pär Nuder trilskas med Mona och hon måste försvara sig där också. Tuffa tider.

Dessutom måste hon hålla ihop sig och försöka gå i land med Fredrik Reinfeldt som är en betydligt skickligare debattör. Hon är tillbaka på ruta ett menar Gudmundsson.

Vi får se hur det går nu framöver här. Mona Sahlin är dock en överlevare.

(SvD)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Calle Fridén sa...

Annars är det rätt känt att Sahlin är den socialdemokrat som Reinfeldt tycker sämst om att debattera med. (har han själv sagt, och flera andra också)...

Mary X Jensen sa...

Jag kan förstå det. Han är introvert och instrumentell och hon är extrovert och inspirerande i sitt sätt. Då blir det stilkrock.

Jag gillar båda på sitt sätt men jag håller på Fredriks Reinfeldts politik. Så för min del vinner han. Men vem har sgat att det ska vara lätt.