måndag 2 februari 2009

Jag är förolämpad...

Uppdatering: Eva R ber om ursäkt - Godtaget!

Många av oss som med själ och hjärta protesterat mot FRA-lagen och liknande för att vi vill skydda allas vår personliga integritet från intrång misstänkliggörs nu av en socialdemokrat för att arbeta på uppdrag. Vem betalar Henrik Alexandersson och andra för att blogga så hårt om denna sak undrar vederbörande. Är det Ryssland?

Väsbysossen skriver på sn blogg: "Själv undrar jag bara:Vem betalar Alexandersson och hans kompisar. För det de gör kostar pengar. Inte den lede ryssen väl?
Intresset ljuger sällan."

Jag känner mig rejält förolämpad... Här drivs man av en övertygelse om att den personliga integriteten är viktig och kanske framförallt av att man har kunskap om hur internet fungerar och därför kan göra stor skada i fråga om just integriteten. Makalöst dumt inlägg från (s).

Det är inte bara socialdemokrater som kan jobba ideellt med frågor de tror på. Det gör vi alla till och från. Men jag antar att Eva Rundkvist själv får bidrag från socialdemokraterna för att hålla sin blogg igång med tanke på att hon själv anser att man måste få betalt för att ha åsikter. Det intressanta här är att även inom socialdemokratin säger man sig vara tveksam till FRA-lagen, i alla fall tills man vet var regeringen hamnar i frågan. Mona Sahlin sa detta i ett chatt på Aftonbladet i helgen. Men det kanske mest är ett politiskt drag som man tänker dra nytta av. Med tanke på vad Eva R nu säger i sin blogg så är hon i alla fall för FRA-lagen.

Min egen blogg bekostas av vårt hushåll. Av redan beskattade medel. Som information. Här har hittills till dags dato inte tjänats en enda krona på annonser.

Opassande kommenterar. HAX också. Uppdat: MMN och Peter Karlberg - läs särskilt kommentaren från Eva R där.

4 kommentarer:

Anders sa...

Där ser man.
som sagt var.
Jag debatterar hellre med dig än med somliga andra.

vi får alltså fortsätta med glatt humör och sprida lite kunskap om sakernas tillstånd på nätet!

Anonym sa...

Mona och Eva verkar vara av den typen som inte har några åsikter alls såvida de inte tror att ett yttrande gynnar dem själva. Eva har helt enkelt utgått ifrån sig själv när hon bedömt andra. Det är eros som styr deras själar, där allt utgår idrån att tillfredställa de egna begären efter pengar, makt och positioner. Tyranniska människor helt enkelt, eftersom den sorten i ledande positioner inte kan leda till annat än det yttersta tyranneriet och extrem toppstyrning. Antingen omger de sig med ja-sägare, eller om de själva vill något, inte tvekar att spela vilken roll som helst för att markera sin förtrolighet. Det räcker med att låta sådana få sitta med vid bordet och få en position som marionett, så lättköpta är den sorten. Oerhört lydiga och genom sin lydighet ytterst opålitliga eftersom åsikter byts ut alltersom det passar karriären. Sådana människor kan överhuvudtaget inte tänka sig att någon gör något överhuvudtaget om det inte är för personlig vinnings skull, för det är sådana de är själva.

Om du ursäktar dig, så legitimerar du bara dem och deras beteende som person och personlighet på den post de innehar. Sådana ursäkter brukar främst komma från deras gelikar när den ursäktande själv känner sin position hotad och därmed känner ett behov av att visa sin förtrolighet.

Dough

Unknown sa...

Päj från Ryssland vore melodin. Som jag har lovordat herr Putte Valdemar, men inte fan hör FSB av sig; hög tid rensa upp bland slöhögarna på ryska ambassaden. :o(

Egenvårdstips, effektiv kur mot sårinfektioner: badda skadad kroppsdel i så hett vatten som möjligt så länge som möjligt. Funkar suvve. Effektiv kur mot hjärtbesvär: fasta.

Cher = blaha blaha. Här gäller blott Nastassia Kinski, svartapanterbrud från onda 70talet.

Rösta på Piratpartiet!

Varsågoda ett recept:

Isterband Ingestad

Isterband (från Scan) steks upp i högsta värme med smör, lök, röd paprika, chilisås och rödkryddor (chili, paprika, cayennepeppar, tabasco), salt & peppar och smulas med gaffel efterhand som de spricker. Potatismos, går bra med pulvertyp, kokas upp i kastrull. När steket är färdig hälls alltihop över i kastrullen och rörs om ordentlligt. Klart att serveras.

Andreas Lundstedt "hyllades för att ha kommit ut som HIV-positiv". Vad är det för en merit!?!? Så djävla äckligt.

Pris och pris, förresten, stora bloggpriset också, Den Nya Vågen har fått sitt Etablissemang. *gäsp* Den verkligt mäktige aktören *surf, surf* här är jag: ett osynligt svart hål, vars enorma gravitationsfält rockenrular hela bloggsfären.

- Peter Ingestad, Solona

Allt om Alliansen sa...

Jag är för FRA-lagen! Jag vill att FRA ska söka efter utländska militära hot mot Sverige i internettrafiken. För att säkra Sveriges befolkning.

För detta är jag beredd att riskera att det finns en chans på 1000 triljoner att något av mina mejl hamnar i en FRA-dator där en insnöad tekniker snabbt konstaterar att jag inte utgör ett hot mot Sverige.

Att FRA-motståndare inte är beredda att offra denna mikroskopiska integritet för Sveriges och svenska folkets säkerhet säger ganska mycket om deras intoleranta och överkänsliga karaktär.

FRA-motståndare vill ha total frihet och demokrati men deras ambitioner bjuder in krafter som gör allt för att slå dessa ur spel.