torsdag 26 mars 2009

Microsoft spärrar Telia...

O då. Telias servrar sprider spam, det är inte så kul. Microsoft ser dock allvarligt på saken och blockar telia.com. Det är sånt som händer och de fixar säkert det där så småningom.

Lite skadeglädje är man inte stolt över att känna men trots allt så ställde en ung man på Teliasupporten till det rejält för oss. De ansåg att vi genom att tracerouta till ett forskningsprojekt var otillbörliga i vår användning. Nu råkar vi ha lite koll på vad vi gör här så det ordnade sig. Vi har loggar... Vi får se om Telia får lika jobbigt att häva spärren från Micorsoft som vi hade för att försöka häva den vi råkade ut för.

Läs här - nån ursäkt har vi inte fått bara en åthutning om att gör vi om det här så blir vi avstängda helt. Vi var arga som fan och tänkte byta från Telia till annan operatör, problemet var bara att ingen annan kunde fixa bytet över dagen och vi kunde inte vänta, så därför är vi fortfarande kunder. Om de nu inte stänger av oss igen förstås. Så snacka om att vara inlåst.

(Aftonbladet) (Svd) (DN)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

cnab sa...

Liksom FRA-kämpen Mark Klamberg som tyvärr stängt sin blogg men säkert av helt andra skäl. Luktar Liberati och Alexander Bard lång väg ...

Mary X Jensen sa...

Jag tror att Mark satsar på sin avhandling. Han missade nog mycket tid från den när han deltog aktivt i FRA-debatten

cnab sa...

Jo du har nog rätt. Men det är tråkigt för Mark Klamberg hade mycket tunga argument att komma med under FRA-debatten. Och den debatten lär nog fortsätta ett bra tag till. Hoppas bara att inte FRA tagit honom :-)

Anonym sa...

Att de sprider spam är bara ett tecken på att Telia är ena riktiga skojare. De uppges ju till och med bluffa om Ipred-lagen. Dags att bege sig ut och göra avbön.