onsdag 20 maj 2009

Ingerö goes moderat - Yeah Yeah...

Johan Ingerö har nu kammat sig och förstått vilka det är som kan göra skillnad i EU. Det har jag vetat om länge förstås så detta var extra roligt tycker jag nog. Kanske att du fått en och annan förstärkning på vår eminenta e-postlista "1976". Med listmaster Janne Kallberg som härledare i alla möjliga och omöjliga riktningar.

Att du röstar moderat är bra och nu ska du välja kandidat. Får jag ge några synpunkter. De är bra allihop som står på listan för moderaterna. Anna Maria Corazza Bildt är likaså en bra kandidat.

Jag kryssar Gunnar Hökmark som bekant. Anledningarna är flera. Dels gillar jag honom och tycker att han är en bra poltiiker med egen röst. En annan anledning är att han är senior och vet hur man drar skåpen åt rätt håll i den tunga EU-administrationen. Det går inte att komma ifrån att det har betydelse i en sådan stor tungrodd organisation.

Man ska också komma ihåg att i andra länder är respekten för den som har erfarenhet större än den är i Sverige. Det är också en viktig aspekt att ta hänsyn till. Vill vi ha genomslag ska vi välja någon som vet hur en slipsten ska dras och som andra lyssnar på.

Christofer är också toppen på alla sätt och driver många av de frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Med ett kryss på Gunnar så åker Fjellner med på ett bananskal och de två jobbar bra ihop vad det verkar. Heja båda tycker jag...

Mina cent Johan... för vad det är värt.

Läs på Johans blogg om skälen till beslutet...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: