lördag 6 juni 2009

Är sossarna korkade i kvadrat...

Att göra en Ulvskog är att göra en dramatisk ordvändning. Hon har visat sitt rätta jag under valkampanjen genom att beskylla andra för att avbryta och vränga ord som är det enda hon själv sysslar med. Skrämselpropaganda som att moderater är för människohandel och liknande på grund av att vi tycker att arbetskraften ska kunna röra sig fritt över landsgränserna. Fult är bara förnamnet. Men det värsta är att jag tror att hon själv är övertygad om att hon har rätt.

Mona Sahlin påstod att Fredrik Reinfeldt låter desperat. Vilka dumheter.

Vem som är desperat visar väl de annonser som sossarna nu presenterar med texten "Han tycker inte att det är så viktigt att du röstar" med en bild på en argsint Fredrik Reinfeldt. Tror socialdemokraterna att människor är helt dumma i huvudet?

Nej nu jäklar ska jag dela ut valmaterial här... Gå och rösta och kryssa Gunnar Hökmark.

(Expressen)

3 kommentarer:

D S sa...

Håller med. Det där är skrämmande.

Särskilt med tanke på det uttalande S gjorde med antydan om att högern skulle komma och köra smuttskastningskampanjer via tv-reklam. Men som man brukar säga: Man känner andra som man känner sig själv.

Att Fredrik skulle vara desperat vore konstigt. Särskilt med tanke på Demoskops senaste mätning som visar att M skulle få 25,8% dvs. en ökning på 7,5.
S skulle få en liten ökning på drygt 3. Dessa ökningar i förhållande till förra EP-valet.

Intressant att det ända parti som förutom PP har en statistisk ökning på mer än 7 procentenheter är Moderaterna.

Jodå, vi har verkligen skäl att känna paniken om det resultatet håller i sig..

Kan bara tolka LO:s och S kampanj som ett sista försök att greppa efter ett halmstrå. Det är en desperat handling av någon som redan vet att de förlorat debatten.

scaber nestor sa...

tom sossar går ut och strategikryssar för att peta ner henne från valbar plats.

http://promemorian.blogspot.com/2009/06/marita-ulvskog-avgjorde-mitt-val.html

Aewheros sa...

Tycker Fredrik Reinfeldt att det är viktigt att alla röstar? Han tycker väl snarare att det är viktigt att fler moderater än sossar röstar. Någon som tror annorlunda?

Sedan är förstås de här amerikanska påhoppsfasonerna enbart värda förakt.