fredag 7 oktober 2011

Antingen är man medborgare eller inte...

Fredrik Reinfeldt sätter ner foten idag och menar att begår man brott så begår man brott och det ska inte blandas ihop med medborgarskap som Malmös starke man Reepalu nu vill göra. Han förordar temporära medborgarskap och här försvann då kanske (S) argument för att inte beblanda sig med SD i partiledardebatten.

Tack vet jag Gudrun Schyman som kan läsa lusen av det hon inte gillar oavsett vad de tillhör. Egentligen vore det önskvärt med lite fler såna politiker. Som talar ur hjärtat och säger vad de tycker. Förvisso är det obekvämt och det stör kanske grundordningen men det är befrämjande för debatten.


Barnsligt o omoget tycker Tokmoderaten. Larvigt tycker jag. Har ingen särskild känsla av att SVT brukar gynna regeringspartierna precis.

Händelserik dag i politiken idag. Minst sagt.


SvD1  SvD2 SvD3 DN1  DN2  Expr1 Expr2

Sydsvenskan

4 kommentarer:

Daniel sa...

Fast nu är ju Reinfeldt också ganska känd för att vara barnslig och inte vilja debattera.

Alla kom ju ihåg hans förevändning att inte ställa upp i debatter mot Mona Sahlin med förevändningen att hon bara kommer att gnälla.

Mary X Jensen sa...

Mycket barnsligt i politiken. Lite varstans...

JK sa...

Kan det vara så illa att sossarna använder SD's placering i SVT som ursäkt för att slippa svara på frågor om bidragsfusk eller SD-flörtiga ideologier om att sparka ut icke skötsamma individer? Kan det vara så illa...?

Mary X Jensen sa...

JK - man vet aldrig...