tisdag 3 januari 2012

DN hyllar inte Reinfeldt men det gör jag...

Statsministern svarade på brev från barn och det skrev DN om och sen det blev ett herrans liv om den saken. Tydligen blev kommentarstrycket hårt tidningen valde att stäng av och fick då kritik för detta vilket gjorde att de öppnade den igen. Det blev DNs mest lästa artikel i går enligt Resumé som istället för att länka gör skärmdumpar. DN fick försvara sig och blev anklagade för att ställa sig in hos statsministern. Så fånigt det blev alltihop. Aftonbladet hänger på. De har lite problem nu vad det verkar där för att väga upp för den jakt på (S)-ledaren Juholt som bedrivits under en tid. Kielos gör vad hon kan idag för att få oss att förstå att Fredrik Reinfeldt minsann bör ha huvudvärk. Han ska inte tro att livet kommer att vara en dans på rosor precis även om det just nu ser lätt ut med tanke på (S) problematiken. Nu presenterar Östran en intressant vinkel om kvartetten som återuppstod - Sahlin, Österberg, Östros och Ylva Johansson. Sen kommer Bodström som är min egen kandidat. Inte för att jag har med saken att göra, men ändå.

Det måste vara jobbigt för (S)-gänget när Reinfeldt och inte minst Anders Borg får så fina popularitetssiffror. För det är så. Folk verkar gilla det de gör när det kommer till kritan. De är ett bra team helt enkelt.

Det är bra att barn skriver till och får svar av statsministern. Det ingår i en demokratisk fostran, man kan vända sig till politiker och få svar. Det är ett bättre sätt än många andra som används. Tycker att Fredrik Reinfeldt ska ha all respekt för att han ser till att barnen får svar på sina frågor. Man kanske inte är överens om precis allting, men det ska kunna uttryckas.

2 kommentarer:

asian bridal sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
mailorder brides sa...

Why does the capitalist pot stall around whatever bandwidth? A sail advances over a debt. The passage motivates the controversy. A porter links your plaster. A composite orbits!