torsdag 20 mars 2008

Chefer från helvetet - spännande...

Nu börjar det hända grejor på bokfronten här. Många författare lägger ut sina böcker på nätet så att man kan läsa dem där, alternativt kan man ta sig ett smakprov och köpa ett exemplar av boken. Själv gillar jag att ligga i soffan och läsa böcker som de är, lagom tunga och möjliga att hålla i alla vinklar utan det blir problem med skärmen och ljuset. Ibland är en pappersskärm det bästa när man ska läsa. Har därför beställt ett exemplar här.

Idag är det Rosetta Sten som bjuder på sin bok Chefer från helvetet som presenteras så här

”Chefer från helvetet” är verkligt gastkramande spänning, för vem skulle inte hellre få en yxa i huvudet än ett mejl från Preben? Häng med till Prebens fyra lokalkontor och upplev fasan!. "

Titeln lockar för vem har inte både haft och varit en chef från helvetet. Det ingår ofta i chefsrollen att inte vara älskad nämligen. Men det är fler som gillat än ogillat och man får vara glad för det, men som sagt de där helvetescheferna lär man nog känna igen...

Rosettas blogg hittar ni här.

En annan bok att ladda ner eller köpa är Jan Kallbergs bok Så sänkte jag Sovjetunionen, en hejdlöst rolig skröna utan några ändlägen överhuvudtaget. Jag log mig igenom den boken.

Eller Stefan Görlings nyutgåva av boken Oumbärlig rådgifvare för varje hem. Ett humoristiskt tilltag. Boken är fylld med dåtidens tips för den som verkligen var chefen - husmor.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: