lördag 14 mars 2009

Inte för att jag tänker ringa och rösta...

Jag avskyr telefonröstningar där man kan ringa hur många gånger som helst. Hur kan det räknas som att rösta? Hur kan det bli rättvist överhuvudtaget? Oftast har man rätt till en röst - det är OK. Men att var och en får lägga fler röster är rent märkligt IMHO. I år är får i alla fall alla bolag vara med, förra året kunde man bara SMS:a från Telia. Man kanske ska kalla det ett framsteg i alla fall. För övrigt borde det finnas en jury.


Hur som helst Caroline af Ugglas - du är verkligen inte ful och äcklig utan helt underbart personlig och gullig på alla sätt. Fler skulle vara som du är. Att se ut som om man vore tillverkad av plast är väl inget att stå efter precis. Nu gör inte alla det, men många. Skönhet kommer verkligen inifrån. Din mamma måste vara stolt över dig, det skulle jag vara om du var min dotter.

Fast jag vet inte vem som är favorit, har inte bestämt det ännu. Malena Ernman kanske, det är också udda och speciellt. Sarah Dawn Finder är alltid bra. För övrigt så kan det vara. Caroline af Ugglas är också en favorit förstås.


Sen kan man väl tycka vad man vill om Melodifestivalen, men det är i alla fall lite skådespel till folket jämfört med alla skitprogram för övrigt som man måste betala TV-avgift för. Men å andra sidan så skrivs det på Millan om hur stilen på programledarna har urartat. Det är inte längre lite allvarligt och seriöst med Melodifestival utan mera plumpheten som får företräde. Det började väl med Lena Philipssons sexskämt som var så pinsamt dåliga, sen har det fortsatt i den stilen. Det ena töntigare än det andra och alla skrattar kollektivt höhöhöhö... En del uppskattar dock skämten och vill till och med ha dem ännu grövre. Hur tänker du då Amster?

Möjligt att jag är trist men jag står för det. Jag gillar snygga klänningar och lite allmän stil, är det fel att ha det så en gång om året? Varför måste man skämta bort Melodifestivalen? Det är som om man skäms över den på något sätt. Fest behöver väl inte förlöjligas? Det är en sak om betal-TV-kanalerna kör billiga dokusåpor med Linda Rosing och hennes blondinkompisar och andra som vill bli B och C-kändisar. Program där programledarna dessutom tävlar i korkade uttalanden, men det är mer på låtsas -höhöhöhöhö.


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: