tisdag 5 maj 2009

Kolla in här då... Newsbrook...

Egna nyheter - cool eller vad?

Newsbrook

Jag knyckte texten nedan från sajten:

"Newsbrook - alla dina dagliga mediala näringsämnen

I snart tre år har vi hållit på att experimentera med det som kan bli världens bästa nyhetsmaskin på webben.

Nu - i april 2009 - visar vi upp den första delversionen av Newsbrook. Det är fortfarande något av ett forskningsprojekt, där också du kommer att kunna spela en betydande roll.
Newsbrook ger dig möjlighet att snabbt skapa din personliga startsida. Här kan du ha koll på alla dina intressen i livet - som medborgare, privatperson och yrkesmänniska. Du listar snabbt ut hur det går till.


I korthet handlar det om att kunna skapa sin egna lokaltidning och sina egna facktidningar. Inget ämne är egentligen för smalt, inte heller utbudet av informationskällor. Vårt mål är att göra ditt liv som mediekonsument lättare. Newsbrook skall bli det fria folkverktyget i kunskapens tjänst. Och vi vill att du hjälper oss. Maila synpunkter av alla de slag till ros@newsbrook.se eller ris@newsbrook.se.

Vi heter Rickard, Andreas, Jonny, Robert och Henrik. Under ett decennium var vi med och skapade det som kommit att kallas för Lunargenerationen. Snart är det kanske dags för Newsbrookgenerationen. Det avgör du - häng med på färden!

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: