söndag 7 juni 2009

Vad var det jag sa...

Integritetsfrågorna är viktiga och de är på riktigt. Det handlar inte om illegal fildelning som många vill ha det till. Det är metoderna som ska användas som många inte gillar. Det visar sig nu att man menar allvar.

Nu är det verkligen dags för de etablerade partierna att ta detta på allvar. Lite har ni er själva att skylla faktiskt men nu kan vi hoppas att det tar lite fart här. Lyssna på mig.

Rick du vet att det finns gamlingar som hajar det här - se inte minst på Christian. Grattis.

Det kanske också är dags att fundera lite över att inte tjata ihjäl begreppen. Och lyssna mer på omgivningen helt enkelt.

(SvD)
(Aftonbladet)
(Expressen)Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

Jag röstade i alla fall... sa...

"Grattis, Piratpartiet, sa statsminister Fredrik Reinfeldt.

Och lovade att Moderaterna ska bli bättre på frågor kring internet och integritet.

– Vi vill vara ett parti som tar de här frågorna på allvar"

Det tog inte lång stund förrän Reinfeldt började steka valfläsket inför Riksdagsvalet.

Vilken pajas! 0% trovärdighet, 100% desperation.

aprumpa sa...

Visserligen kanske vi inte ska bli så imponerade av hans uttalande, men det är en invit till ett samtal, som jag ser det. Ett samtal vore en framgång.

Om ett samtal kan hjälpa massan i gammelpartierna (riksdagsledamöter och ute i landet) att förstå, så kan massan i gammelpartierna ta hand om det här som vuxna människor. De har ju ett år på sig att leverera inför valet. Om de levererar är det väl bara bra?

Hellre att alla förstår hur självklart det är än att vi måste fortsätta bråka om självklarheter, som jag ser det. Men det blir stora krav, för de har pratat fint förut.

Jerker Montelius sa...

Om det här valresultatet står sig till riksdagsvalet så kommer PP bli vågmästare i riksdagen. Då vill jag se den som står och håller fast vid FRA, IPRED, Teledatalagring o.s.v.

Tjoho! Mot Bryssel!

Emma sa...

PP fick som de ville, inte enbart att de kommer in i Bryssel, utan även få sin fina vågmästarroll... Nu måste de etablerade partierna verkligen börja tänka efter.

Som det ser ut nu, så skulle nog PP följa det röda blocket. Men det återstår att se...
Folket har talat, nu återstår bara handling. Och klockan tickar, det är ju bara 1 år kvar till nästa val...