måndag 9 november 2009

Hur fick hon ihop det här då...

Lisa Magnusson gör sig lustig över den unge moderaten Abele idag. Själv skulle jag kunna göra mig lite lustig över hennes naiva och lite mobbande syn på andra. Men jag gör inte det. Jag är vuxen.

Det är ändå lite skamligt att ge sig på den som försöker. Anton är en sån. Det ska han ha cred för. Det krävs mod att göra det han gör. Vill vi ha unga i politiken så får vi förstå att de är just unga och att perspektiven utgår från den verklighet de har tillgång till. Det skiljer i olika åldrar.

Du är bra Anton. Kör på...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Mary

Nej, den var inte snygg alls. Tar härmed avstånd ifrån den, vet inte om hon ville vara rolig ens en gång. Men Abele behöver en mentor, där skulle du kunna göra en insats tror jag. Han ska, som du säger, ha cred för att han försöker. Utan tillväxt blir det.... ingen tillväxt.

mvh

Johan

Fredric Kjellberg sa...

Jag kan nog, tyvärr, inte se hon säger speciellt mycket som inte stämmer. Han har en lång lång väg kvar till vad han tror sig vara kapabel till redan nästa år. Unga ska uppmuntras men de måste också får höra ifrån någon att det faktiskt inte har tillräcklig förmåga. I alla fall inte just nu. Det är det ingen av Abeles närstående som har gjort.

Leo sa...

Jag får nog tyvärr hålla med Kjellberg här....

Mary sa...

Om detta vet vi inget egentligen... Han behöver som Johan skriver lite hjälp bara så blir han nog bra.

Staffan Strömbäck sa...

Det var en bedrövligt läsning. Ett exempel: "Partiledare tillika statsminister Fredrik Reinfeldt poserar med kåtblank blick jämte den artigt leende amerikanske presidenten Barack Obama."

Om en skribent inte kan hitta bättre argument än det, tyder det nog på en svagt underbyggd argumentation.

Håller med Mary - bra med unga som vågar ge sig in i politiken!