fredag 2 april 2010

När (S)-gruppen snackar jobb så agerar MUF...

Muf sitter inte och väntar på att andra ska hjälpa till och ordna för dem de agerar och sätter fart. Det är skillnad på tempo och perspektiv i de olika partierna. I moderaterna sitter vi inte och väntar på vad andra ska säga. Vi gör i stället och jag tror att det är bra. Förvisso har Novus  idag visat att det är det är (S)-gänget som skulle vinna ungdomarna. Men det vet´e sjutton. Vi får se hur det blir med det där.


Peter jublar förstås  Kulturbloggen tror också på (S)-gänget. Vad annars? Hon menar att också Piratpartiet kommer in i riksdagen. Det tror jag också. Det etablerade parti som tar internet på allvar och inte håller på med alla omskrivningar har chanser att få nya väljare, men det tycker jag att alla är dåliga på.

Så heja Muf - kör på nu och visa vad vi kan... Mer verkstad än massa snack och löften om omhändertagande. Det senare finns naturligtvis där. Välfärdssamhället, men det ska inte vara huvudsaken för utan att folk jobbar så blir det inget välfärdssamhälle överhuvudtaget.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Säg det rent ut.

Mona Sahlin segrar inte alls. Hon förlorar.

Mona Sahlin är en GALJONSFIGUR, och det vet vi allihop. Hon får inte bli statsminister. Hon är för korkad.

Säga vad man vill om Fredrik Reinfeldt, men han har åtminstone skalle. Han är intelligent.

I matcherna mot Mona Shlin är det spel mot ett mål.

Därför vinner Alliansen valet, och så är det bara. All sakpolitik oaktat.

Bonus:

The Ultimate Truth.

- Peter Ingestad, Solna