torsdag 6 maj 2010

Den som vill kryssa mig in i Riksdagen sätter ett kryss på Karl Sigfrid...

Karl Sigfrid och jag driver samma frågor. Vi gillar internet. Vi vill ha ett så fritt internet som möjligt.

Det var en av anledningarna till att jag bestämde mig för att kandidera till Riksdagen detta val. Det var många som uppmuntrade mig. Men när det kom till kritan så hamnade jag på en konserverande plats 50 av 54 möjliga. Det var inte så bra som jag tänkt mig faktiskt, men det finns säkerligen fler orsaker.

Att i Stockholms Län ta sig in i Riksdagen från den positionen kräver 20 000 personkryss. Det är praktiskt taget omöjligt hur energisk man än är. Då kan man lika gärna rikta sin energi där det finns möjligheter. För Karl och för moderaterna och lika frispråkig som vanligt får bli min paroll inför valet. Man får bygga för nästa period helt enkelt. Inte lägger jag politiken på hyllan, inte alls. Men egna kryss till Riksdagen får inte bli ett självändamål. Det finns många planer och arenor att verka på.

Därför har jag bestämt mig för att jobba för att Karl får de kryss som kunde hamnat på mig. Han behöver de bättre och där kan de också göra nytta. Det viktigaste är nu att frågorna vi driver får utrymme.

Karl satsar på att få fler kryss än Bodström - det ska vi väl kunna ordna...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Mary!

Jagg uppskattar verkligen ditt stöd, och jag ska göra mitt allra bästa för att förtjäna det!

Mary X Jensen sa...

Karl! Stödet har du redan förtjänat det är därför du får det.

Nu öser vi.