torsdag 27 maj 2010

Och så låter vi prinsessan vara i fred nu då...

Det är en sak att diskutera huruvida någon sköter "jobbet" bra eller ej. Men på det privata planet så bör man faktiskt få dra en gräns även när man är prinsessa. Låt henne var i fred nu. Det är inte av allmänintresse att jaga runt en person så här. Det är omänskligt.

Gläd er i stället åt allt roligt som händer. Storasysters bröllop tillexempel.

Aftonbladet

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbet?

Hon är ju bara född??
Vad är det för "jobb"?

Kan hålla med dig iofs...vi kan gärna glömma henne vad hon nu heter...o även dom andra för dom har inte nåt berättigande i vårt samhälle.

Har inget emot dom personligen, dom har ju inte bestämt att dom skulle födas till att bugas till, men dom personifierar nåt som verkligen stör mig emot...så du har återigen rätt Mary...
Istället för att glömma bara en av sagofigurerna kan vi väl vara överens om att glömma allihopa!..?

Ha det
Jan

kulturbloggen sa...

Hon har rätt bra lön för att representera:=) Men å andra sidan är hon ung och borde ha sluppit det mediedrevet.
Jag är bjuden till Astrid Lindgrenprisets utdelning som prinsessan Madeleine skulle dela ut. Nu kommer drottningen istället - och det tycker jag är lite synd. Det hade varit roligare att få träffa prinsessan Madeleine.

Mary X Jensen sa...

Jag tycker att alla ska ha rätt att få vara ifred när de har hjärtesorg. Oavsett om man är kunglig eller ej.

Anonym sa...

Fast som vanligt Svensson är det ju svårt att sjukskriva sig pga hjärtesorg... /Linda

Anonym sa...

Ja jag säger som Linda, en vanlig människa kan inte bara dra till Miami "för att det är lite jobbigt nu". Hon är en väldigt privilegierad människa så att tidningarna skriver att hon uteblir från jobbet och anledningen till den får hon nog stå ut med. Hon är något av det mest offentliga vi har pga av den familj hon fötts in i. Tough shit, men jag gråter inga tårar för hennes skull.
/Eva

Anonym sa...

Rensat kalendern i tre veckor för att det är slut med killen!!! Jag är en liten kontorsråtta på en myndighet här i staden och undrar om jag kan söka socialbidrag e dyl och få dra någonstans med full lön då jag känner att mitt förhållande är lite skakigt just nu och jag skulle behöva "lite egen tid". Samma regler gäller som vanligt inte de besuttna!

Mary X Jensen sa...

Vad är det här för dumheter ni skriver. Alla som haft hjärtesorg vet väl hur det känns. Jag är helt övertygad om att det är många som "tar ledigt" på olika sätt om de hamnar i personlig kris av någon anledning.

Det är oförskämt att inte respektera andras känslor. Alla kan behöva få distans liv när det krisar. Det yttrar sig på olika sätt. Besutten eller ej. Det handlar om det mänskliga planet nu. Se det så.

elina sa...

Andras "hjärtesorg" är inte bevakad av paparazzi, utvikt på löpsedlar och allmängods. Hon kan inte arbeta med pressen i hälarna, det skulle drabba även andra. Sluta klanka. Ägna er för något meningsfullt.

Leif Ekstedt sa...

Tjejer har en förunderlig förmåga att vara taskiga mot andra tjejer.
Det spelar ingen roll om de är prinsessor eller kontorsråttor.
Fy på er.