tisdag 1 juni 2010

Tänk att få vara mormor till Muffarna...

Det känns stort och fantastiskt. Tack.


Läs här

6 kommentarer:

Berit sa...

Men, inte till Niklas Wykman hoppas jag? Han drog ned MUF rejält i smutsen igår. Han borde tveklöst avsättas.

Mary X Jensen sa...

Berit - jag har valt att inte kommentera gårdagens händelse överhuvudtaget. Jag kan inte förhålla mig till den helt enkelt. Våld är avskyvärt vad som än utlöser eller vem som än deltar i den. Man måste väga för och emot hela tiden och i det här fallet så går det inte att ta ställning egentligen. Mer än mot våldet alltså. Det är förskräckligt hur mänskligheten beter sig. Vem som gjort vad och vad som utlöst det hela kan vi inte sitta hemma vid våra skrivbord och avgöra, så är det.

Tragik är vad det är.

Berit sa...

Det tycker jag är lite svagt av dig, Mary. Moderaterna lider av att att de ser stödet för Palestina som en vänsterfråga. Det som Israel gjort i strid mot internationell rätt och all form av anständighet är så uppenbart vidrigt. Kan man inte kommentera det så har man tydliga preferenser, tyvärr. Jag noterar för övrigt att även Hökmark har svpårt att våga prata.

Alla andra partier har varit tydliga. Bildt var det från moderaterna, och det var ju lite tur.

Mary X Jensen sa...

Nu får du ge dig Berit. Jag tar avstånd från våld i alla former oavsett var de kommer ifrån. Det gör även Gunnar Hökmark. Att Carl Bildt tar avstånd är bra.

Lägg inte på mig några preferenser är du snäll. Det är din tolkning.

Sven Tycker sa...

Ja, och allra helst dess ordförande Niklas Wykman som väl i går satte nytt svenskt ungdomsförbundsrekord i att göra bort sig. Det är tragiskt att de officiella avståndstagandena inte varit kraftfullare.

Mary X Jensen sa...

Sven - Carl Bildt har väl varit tydlig? Det tycker jag.