onsdag 10 november 2010

Nu förstår jag varför min politiska karriär misslyckades...

Jag har inte de rätta attributen helt enkelt. Är för erfaren, för gammal, trist  och brunett med stålstänk och bestämd i tonen.

Hur ska jag kan tävla med detta nytillskott till den seriösa politiken? Det är säkert inget fel på tjejen som sådan. Men kanske att det behövs lite mer på fötterna. Men vad vet jag...

Jimmy Åkessons nya sekreterare har förstås en egen blogg.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. De säger dock något om att alla inte ska göra precis allting. Så har jag inte varit elak. Tjejen vill väl det tror jag faktiskt. Snäll säkert. Men hjälp henne. Det duger inte att göra politiken till lyteskomik. Det fungerar bra utan intern förstärkning.

Maria har tappat tilltron.

4 kommentarer:

Andreas Krohn sa...

Kan vara så att detta var den smartaste som var villig att ta det jobbet...

Anders Emretsson sa...

Sen kan det vara värt att påminna om att hon är anställd som sekreterare, inte politisk sekreterare. Det handlar alltså ganska mycket om att svara i telefon, boka möten, fixa catering och så vidare.

Det ska nog gå bra. :)

Mary X Jensen sa...

Jo då Anders så kan det vara. Man får börja från botten liksom i politiken.

Esse sa...

Jag har inget annat än förakt över för den politk som SD driver men jag måste ändå ge Jimmy Åkesson cred för att han sin vana trogen skiter i konventionerna och uppfyller den hemliga drömmen hos varenda heterosexuell man i maktposition - och faktiskt anställer en blond bimbo med silikon i 20-års åldern som sin sekreterare :)