fredag 7 oktober 2011

Elsa på Posten och Juholt...

På Posten hade vi damen på ekonomiavdelningen som vi kan kalla Elsa. Hon höll efter våra reseräkningar och kvitton. Inget som inte var korrekt gav utdelning. Reste du med tåget klockan 23.31 och flög hem dagen där på 14.52 skulle det anges på reseräkningen. Annars blev det inga pengar. Kvitton skulle vara attesterade av chefen annars fick man stå för utläggen själv. Basta. Det fanns ingen pardon där. Här skulle allt vara korrekt. Några märkligheter accepterades ej.

Jag antar att det egentligen är så på Riksdagen också och läser man i SvD så finns det en Elsa där också. Alla har dock inte samma auktoritet som Postens Elsa hade. För hon var bestämd och reglerna gällde ALLA, oavsett.  Var det inte rätt ifyllt så blev det inga pengar.

Just såna regler som gäller en själv personligen på detta sätt borde man hålla rätt på. Konsekvenserna får man dock alltid ta själv. Det lär väl gälla även Juholt nu.

Det är lätt att förstå att (S) och andra hoppar av partiledardebatten i TV och skyller på att han inte vill stå bredvid SD i debatten. Nu måste man snabbt ändra fokus bort från partiledarens person. Ohly säger samma sak och vill inte heller vara med SD, men kanske inte av samma anledning.

Håkan behöver en Elsa. Kanske att vi alla behöver henne lite till mans och kvinns. 

Bloggare:

Redan i maj blev Sven-Erland Västros blev uppringd av Göran Persson med uppmaning att få ordning på grabben  (satir med allvar bakom orden)

Att leva som man lär fungera inte alltid skriver DHE.

Kladdigt tycker Anybody.

Tokmoderaten


AB

1 kommentar:

Anonym sa...

Som vanligt är det gubbar som fuskar och förser sig. De startar krig, våldtar kvinnor och är allmänt vidriga. Juholt är tydligen inget undantag. Ett feministiskt parti som (s) kan inte ha ett gubbslem som honom som partiordförande. Han måste bort. In med någon av alla duktiga och fina (s)-kvinnor istället.