fredag 11 januari 2013

Centern och crowdsourcing...

Centerns kommande partiprogram kommer att tas fram genom total crowdsourcing. Det vill säga man öppnar upp för dem som vill och kan att delta i resonemangen. Till skillnad från när det bara är ett fåtal som bereder ett beslutsunderlag för andra. Genom crowdsourcing kan man få helt nya vinklar och lösningar på olika problem. Det är ett helt lysande sätt att få in kunskap.

Alla tycker för närvarande om förslaget till idéprogram. Hanteras detta rätt så får man fram ett fantastiskt underlag att fatta beslut på. Det är fantastiskt.

Förvisso kommer en och annan avart fram också men det ger i sin tur en möjlighet att agera. Pär Ankersjö som var en av personerna som tog fram förslaget chattade och förklarar på SvD.

Läs mer om vad crowdsourcing är.

Även (S) får kritik för sitt program som omodernt. Grejen är den att de flesta partiprogram får kritik. Det är inte underligt då ett parti ofta består av många människor med olika tankar.

Men centern har en chans nu. Inte genom att svänga för varje vindpust utan genom att ta vara på all ris och ros nu och använda det i det kommande arbetet. Kan inte tänka mig ett bättre läge faktiskt. Till att förädla underlaget, med allt detta underlag som media och andra sprutar ur sig för närvarande.

Tips från allianscoachen i all välmening.

Lycka till...

SvD
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: