torsdag 14 juni 2007

Vad är det hon säger egentligen?

Moderaterna säger att de är ett arbetarparti, alla som arbetar är arbetare, begreppet har förändrats. Detta gillade inte socialdemokraterna under valet, och de har jobbat hårt för att uttrycka sitt missnöje även i fortsättningen. Att bli snuvad på konfekten är aldrig kul.

Att det var en framgångsrik metod för alliansen har man tydligen upptäckt och (s) börjar alltmer närma sig alliansens ideal. Har de alltså inga egna längre? Mona Sahlins nya mantra är orättvisa. Dessvärre kommer väl världen aldrig att bli helt rättvis. Men som det ser ut just nu så börjar allt fler få jobb via åtgärder som den nya regeringen infört. Det är ganska rättvist att alla får jobb, eller hur?

"Sahlin påpekar att individen har skyldigheter inom arbetsliv och utbildning. Svar på frågor som har drivits av Alliansen. Spel på ny planhalva? (Jan-Eric Ramberg) funderar kring Mona Sahlin och hänvisar också han till debattartikeln i DN.

Tidigare idag kunde man läsa om hur (s) tänker privatisera sitt högkvarter och köpa tjänster utanför huset för att effektivisera verksamheten. Vad blir det härnäst? Spännade tider det här.

Världen är bestämt aldrig vad den ser ut att vara, vilket man lärde sig bland annat i TV-serien Twin Peaks.

2 kommentarer:

Tobias Struck sa...

Tack för ännu ett bra inlägg - och grattis till din framgång som bloggare!

Mary X Jensen sa...

Tack för att du gillar min blogg. Från början hade jag aldrig i livet tänkt att börja blogga, men jag blev utmanad av en bekant som tyckte att jag som var en gammal IT-journalist inte var synlig nog på nätet. Men det var faktiskt ett val jag tidigare gjort. Jag tänke va fasen, nu ska köra av vägen med er killar ;-).

Egentligen avskyr jag skrivandet, det är nyfikenheten som driver mig... Tyckandet sitter dock i ryggmärgen, haha.