fredag 30 november 2007

ajajaj det här ser inte så bra ut...

I och för sig känns det ganska meningslöst med mätningar som kommer vara och varannan vecka från olika håll. Men att borgerligheten backar rejält verkar vara en tydlig trend. Det känns jobbigt för oss som slet som djur för att ro hem valet.

Men det är tre år kvar så vi får hoppas att det vänder och att i synnerhet moderaterna börjar jobba för att de gamla trotjänarna ska var nöjda moderater och inte bli tvivlare. De nya är betydligt mer lättflyktiga.

Förändring är bra, men det finns någon slags idealidé man har i botten. Det är inte alltid kul att se dessa ideal ignoreras till förmån för vad andra tycker...


(SvD)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att se mesen reinfeldt missa ett sånt bra läge som han hade nu i veckan för att förbättra opinionssiffrorna. jag tänker då på flyktingdebatten...
skulle inte förvåna mig om dom tappade en hel del väljare pga hans uttalande.

Anonym sa...

Hej
Jag är en före detta kärnväljare. I och med Reinfeldts uttalande om oss och den feghet som har visats gentemot de borliga ideerna gick jag ut ur partiet. Jag är fortfarande borglig för vänsterns syn på individen och deras planer för vår framtid skrämmer mig.
Men, med Fredrik Reinfeldt vid rodret tycker jag att M skall döpas om till SM,
SocialModeraterna.
(Att det också betyder nåt helt annat tycker jag passar just nu)

Personligen har jag svårt att förstå ett folk som längtar tillbaka till en regering som föraktar individens rättigheter och vars mål är att göra befolkningen totalt beroende av politikers (väl)vilja. Socialisternas mardrömssenario, utan tvekan, är ett folk som är ekonomiskt oberoende. Hur skulle de då kunna styra dig och kontrollera dina tankar.
Tyvärr verkar det vara så att majoriteten av Svenska folket också ser eget ansvar som lika skrämmande. DET tycker jag är deprimerande och skrämmande.

Mary X Jensen sa...

Nu tycker inte jag att Fredrik Reinfeldt är en mes precis, Inte alls. Tvärtom är han väldigt tydlig när han uttrycker sig. Men jag skulle vilja se mer av honom.