onsdag 28 november 2007

Sätt på en mössa då lilla gubben...

Naturligtvis är det inte så enkelt som det verkar i tidningsartiklarna. Att man färgar håret och blir hemskickad. Det anas i skrivningen att det funnits andra problem också. Lite svårt med omdömet kanske. Det är så att på en arbetsplats så måste man följa vissa regler, det brukar ingå i det hela. Men om detta vet vi icke.

Nu kan väl jag tycka att den här killen ser rätt gullig ut i sitt röda och svarta hår och att just när man monterar reklamskyltar borde kunna vara ett OK jobb att själv se ut som om man var tagen från en reklamkampanj medan man håller på. Annars kan man ju alltid dölja håret med en mössa, det kan väl ingen klaga på?

Ofta så har man en tid i livet då man behöver dra åt det extrema och hårfärg är en kul sak att uttrycka sig med. Ingen blir väl glad av råttgrått? Jag tror att jag ska kolla upp den där rödfärgen och testa själv. Även en mormor kan väl piffa till sig?

(SvD)

(Aftonbladet)

1 kommentar:

Galaxa sa...

Jag tycker också att det verkar som om han "matchar" sitt yrke ganska väl. Förstår inte vad kunderna har emot det? Eller chefen?

Hade han jobbat som kurator på ett sjukhus, hade det varit onödigt att sticka ut så där kanske. Själv reagerar jag inte på just hårfärger, men om det sitter en snubbe genomborrad av piercingar och med avklippta fingervantar på min bank nästa gång jag går in, så reagerar jag nog. Samma sak gäller en vidlyftig urringning - ska jag stå där och vara nervös för att brösten ramlar ur vid plötslig rörelse? Eller någon som målat sig svart från ögat ner till kindbenen.

Ja, alla har vi våra preferenser. Vissa som jag har verkar det som jag delar med ganska många. Än så länge... När motsatsen börjar visa sig, fär jag väl ändra mig.

Jag har - så frigjord jag än känner mig - även synpunkter på att folk äter med öppen mun. Och en del annat. Vi har ju lite gemensamma värdegrunder att utgå ifrån - helt enkelt.

Lycka till med uppiffningen! Är du gråhårig? Jag såg en gråhårig dam som lagt några svarta stänk i luggen och sedan i underhåret bak - det var snyggt!