onsdag 5 december 2007

Oj då, alla är bra i sängen och bra på att kyssas...

Men va fan, i de där konstiga dokusåporna Big Brother eller vad de heter så är de i alla fall fulla när de beter sig. Här försöker man då plocka fram något verkligt och folkligt, det blir som Hemsöborna fast på riktigt.

Jag skrev förut att bland nördarna, vilka lika gärna kan vara bönder eller något annat, så finns de svarta pärlorna. De riktigt fina killarna. Varför kan inte programmet ta och plocka fram de sidorna i stället för detta ytliga tönteri. Vad är det för fel på seriösa TV-program? JAg önskar mig fler men är väl ganska trist då.

Jag känner med deltagarna som säkerligen känner sig väldigt löjliga. Och det helt i onödan.

(Aftonbladet)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stod det i Hänt Extra ja. Känns ju som en inte alltför pålitlig tidning. Som vanligt vrider de ju och vänder på sanningen ytterligare några varv jämfört med kvällspressen som inte heller är direkta helgon precis.

Mary X Jensen sa...

Jag tänker på människorna som det skrivs om, oavsett var det finns srivet. Både bönder och deltagande tjejer är väl helt vanliga och gulliga människor som det inte borde sittas och skrattas åt. Det finns en cynism i det här med dokusåpor som jag inte gillar. Man må hävda att d eär vuxna och medvetna om vad de ger sig in i. Men jag tror inte på det.