tisdag 6 maj 2008

Att jobba för söndring...

Vanligen ser vi program där man försöker få ihop folk, det är bönder, ensamma mammor och norrlänningar som söker fruar respektive makar. Där eftersträvar man i alla fall någon slags lycka, hur det nu blir med den saken vet man inte, men det går att följa i tidningar och skvallerpress. Dessvärre så förlöjligas folk även i de programmen och det går att sitta hemma i soffan och vara tacksam för att det inte är man själv som deltar. Jo då, valet är fritt... Det är frivilligt att ställa upp menar Kanal 5:s presschef förnumstigt.

Men det räcker inte tycker programmakarna vi måste få in lite mer spänning så varför inte satsa på ett program där vi kan få människor som trodde att de var lyckliga ihop att flytta isär. Sagt och gjort - Sanningens ögonblick ledde i alla fall till att paret som det skrivits om tidgare här och på andra ställen flyttar i sär. I stället för lyckliga personer skapar vi nu utrymme för att göra folk olyckliga.

Tips på nytt program - Kraschlandningen. Här möter de bästa vännerna varandra och programledaren ställer intrikata frågor och vips så har vi ovänner att betrakta.

Eller varför inte ta mor och barn - Före detta en familj: där finns det sannerligen möjlighet att kolla om kärleken verkligen är så villkorslös som man vill göra gällande. Frågor som - Är det sant att du har du sålt mammas guldring för en hundring för att kunna köpa en blus av Bettan? Eller att du på senaste firmafesten visat nakenbilderna från i somras när mamma med bilringar duschar på landet? Eller när mamma rejält på lyset klipper upp vinkartongen för att få sista slurken.

(Aftonbladet)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer: