lördag 10 maj 2008

Den här bloggen fyller 1 år - ungefär nu...


Hej och hopp nu firar jag 1-årsdag som bloggare. Med darrande tangenter gav jag mig in i bloggandets värld. Rosemarie Södergren hjälpte mig med tips om hur jag skulle göra. I dag jobbar vi två och Jonas tillsammans med hennes idé Bloggtidningen.se .
Jag ångrar mig inte, det är möjligt att vissa tycker att jag borde hållit mig borta, men jag har vissa beundrare också så jag håller mig till dem... det blir roligare så. Det finns ingen anledning att inte ha skoj.

MinaModerataKarameller listades på Bloggtoppen den 2 maj 2007. Hittills har det skrivits 1730 inlägg... Kära nå´n - har jag inte gjort annat på sista tiden kan man undra?
Jo då, massor av annat. Men som ständigt uppkopplad så randar man lite på skärmen när man går förbi och vips så är det publicerat.

Idag ska jag fira lite... men jag lovar ingen tystnad, det beror på vad som händer.
(festbilden har min vän Fredrik W fixat åt mig i Photoshop, jag har fått en hel serie för olika ändamål, så watch up...)

6 kommentarer:

stationsvakt@gmail.com sa...

GRATTIS!!! :-)

Anonym sa...

Grattis och kör hårt, Mary! Kul att du gör det du gör!

Anonym sa...

Man får be om att gratinera! :-D

Jag har varit en trogen läsare sedan i augusti men kommenterandet har väl varit noll och litet. Kanske mest för att jag endast kan nicka instämmande till det mesta du skriver. ;)

Grattis, återigen. :D

(lite utanför ämnet - det finns lite väl många som kommenterar under "anonymous". kan du inte på något vis uppmana de som kommenterar att de iaf skriver in ett eget smeknamn?)

Mary X Jensen sa...

Tack alla.

nef - du har rätt i det där med anonymous, lustigt nog satt jag just och diskuterade saken med min man här...

Funderade på varför, undrar om det är just att det är mitt politiska namn som avskräcker folk från att ge sig till känna? Eller om det är så att det är många som inte är bloggare som skriver här. Eftersom jag skriver mycket om nyheter så blir det kanske naturligt att det är folk "utifrån" som kommenterar, det kanske inte blir så intagligt att föra resonemang.

Från början släppte jag inte in anonyma inlägg, men jag gör det nu eftersom det tillför att få många olika tankar och vinklar på det man skriver. Och jag bryr mig mer om det som skrivs än vem som säger det.

Jag funderade också lite kring vad det är som gör att det är så få bloggare som kommer hit och diskuterar - många läser, det kan jag se i mina loggar, länkar gör de också, så helt tokigt kan det inte vara det jag gör.

Kanske att jag är för bestämd ;-)

opassande.se sa...

Tjoho! Grattis på födelsedagen Mary! :)

Mary X Jensen sa...

nef - nu har jag lagt in en uppmaning till den som kommenterar att de ska ge sig till känna, om inte annat med ett "nick". Tack för påpekandet.