tisdag 13 maj 2008

Är det för lite blondiner i politiken...

Att hålla stilen som politiker kan inte alltid vara lätt. Hur får man bete sig egentligen? Att låtsas att inte ha kalsongerna på men ändå ha det är tydligen inte så bra, i alla fall inte i Färgelanda. Sanna RAyman påminner om Cicciolina och har en del intressanta synpunkter för övrigt. Jag kan inte låta bli att fylla på här. Helt snällt är det väl inte, men...

En intervju med politikern Cicciolina, ett gammalt klipp från programmet Fräcka Fredag som bara det är värt en titt i sig. Alf Svensson och andra svenska toppolitiker har synpunkter.

En annan blond partiledare var Linda Rosing i Unika Partiet som hon i och för sig snabbt slutade med för att det var aptrist med politik, istället satsade hon på en karriär som Bionda. Blogge hade synpunkter och försvarade Rosing.

Den här tjejen kanske också behöver försvaras egentligen. Även hon har uttalat intresse för att bli politiker. Blondinbella har några år på sig att styrsla till sig, men se den här lilla filmen om henne, det kan ta bort en del av de fördomar som finns kring henne. Go go girl, säger jag.

(SvD)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: