söndag 25 maj 2008

Ute med Plastic Fantastic nu...

Det som var slående i gårdagens melodifestival var att få av deltagarna såg ut som Barbiedockor, tjejerna var lite lagom runda och såg helt enkelt mänskliga ut. Tänk om det var där det brast i gårdagens tävling? Att Charlotte helt enkelt var för fixad? Hon var bra och perfekt, men väldigt plastpinnelik. Det är egentligen synd på en tjej som har så mycket resurser som hon faktiskt har och gullig verkar hon vara också.

Kan det vara så att vi är på väg bort från det här Plastic Fantasticutseendet nu och att lite mer mänskliga ideal börjar få utrymme igen. Man måste kanske inte vara supersmal och fixad längre för att duga... Det verkade inte så när man tittade på startfältet i gårdagens melodifestival.

(Aftonbladet)
(DN)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte också på det, att tjejerna var mer kurviga detta året. (Blev ganska glad för det förresten) Och Charlotte, som är jättesmal, passade ju inte alls in. Kanske är en av anledningarna till att hon inte fick så många röster. De andra länderna ville väl helt enkelt inte rösta på en plastdocka. Så, till nästa gång hoppas jag att det blir en kurvig tjej som vinner för Sverige! :D (om det nu skulle bli en tjej)

pojoel sa...

Det har nog inte så mycket med smalhet att göra. Däremot har fru Perelli en olycklig faiblesse för spackel. Man kan sminka sig mycket och man kan sminka sig lite. Man kan sminka lite så det ser mycket ut och man kan sminka sig mycket så det ser lite ut. Men Perelli väljer konstant att blaska på så hon ser ut som en dåligt plastikopererad transvestit, fast hon i grund och botten är en söt tös. Ingen av de andra "seriösa" artisterna hade gjort ett sånt Lordi-dyk i spackelspannen som hon. Hon såg helt enkelt grotesk ut.