tisdag 22 juli 2008

Sången om storebror...

Den här sången är inte helt ny - men rykande aktuell...

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer:

Erik sa...

Jag tycker det är tydligt vilken position alliansen antar i och med FRA. Det är att de tar avstånd från liberalismens principer och våra mänskliga rättigheter, till fördel för andras intressen, det vill säga USA som varit väldigt påtryckande när det gäller införandet av FRA lagen här i sverige. Liksom de var påtryckande i och med fildelning, trots att Reinfeldt tidigare sagt att man inte ska kriminalisera en hel generation.

Liberaler? Knappast. Snarare rör det sig om hycklare, som bara värnar om företagen och sina egna intressen. Äkta liberaler agerar ur allas intressen, frihet ska vara för alla, inte bara för några.

Det jag inte förstår är varför ni inte skapar ett nytt äkta liberalt parti, eller stödjer ni hellre företagare?

Mikael Nilsson sa...

Finns som mp3 hos artisten:

http://www.elvispopcorn.se/

kanalen sa...

Jag har en teori om varför Ingvar Åkesson inte får några direktiv från sina "chefer".

Reinfeldt och gänget har insett att FRA-lagen är ett sjunkande skepp. Då behövs en syndabock. Nån som kan hållas ansvarig för den osakliga debatt som följde efter att lagen klubbades igenom. Vem vore mer lämplig än Ingvar Åkesson? Han får skylla sig själv att FRA läggs ner...

Erik sa...

FRA lagen är ett sjunkande skepp, och alliansen är med på det, och det kommer bli väldigt svårt för dem att klara sig ur det här, med eller utan syndabock. Tror ni att de kan säga att det är ingvar åkessons fel? Tror du svenska folket kommer gå på det?

Inte en chans.

Mary sa...

Jag tycker också att det är att förenkla att skylla allt på Åkesson. Det finns andra som borde ta ansvar.