lördag 2 augusti 2008

Ett försök till nyansering av debatten...

Bloggaren Rhodin försöker hyfsa till FRA-debatten. Den har på många sätt tappat sansen. Men det är så det blir. Livet kan inte bara vara kanslisvenska i tre exemplar och arkiveras på sedvanligt sätt. Ibland så tar sig protesterna olika uttryck, inte alltid snälla. Jag tror nog att politiker på regeringsnivå tål en hel del, alla har varit med i valrörelser och vet vad som händer när känslorna är på helspänn och engagemanget drar igång i kroppen.

Under senatse valrörelen blev det en sport att sätta upp skyltar och banderoller med "moderaterna det nya arbetarpartiet" bredvid socialdemokraternas. Trots detta så lånade vi ut både buntband och tänger till varandra och skrattade och hade kul. Det gäller att skilja på sak och person. Alltid. Engagerade människor blir lätt besatta av uppgiften.

Men till Rhodin - läs det här.

Rhodin Ett
Rhodin Två
Rhodin Tre

Farmor Gun skriver om att spela på andras rädsla. Och alltid lika coola Emma har hittat rätt på en sång om FRA, snacka om att kreativiteten flödar. Oscar är på Pridefestivalen , Folkpartiet i Nacka vill också hyfsa till debatten. Sagor från livbåten.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: