torsdag 28 augusti 2008

Hur gulligt är inte det här...

Guinness rekordbok är en ganska knasig företeelse, men himla kul. Att vilja ha världens längsta tuppkam och spara håret i fyra år är ett av de senaste påhitten. Det är bara att hoppas att Alexander får sitt rekord och kommer med rekordbibeln.

Men jag kan inte låta bli att förundras och bli nyfikn på hur man lyckas få håret att stå rätt upp så där. Hörde av en punktjej att hon fixade håret med sockerlösning och sen när man väl fått det hela att stå rätt ut så fick man sitta upp och sova för att inte förstöra frisyren.

Hur går det till egentligen? Med alla punkfrisyrer. Någon berättade att färgen på håret också har olika betydelser. Symbolfärger - rosa skulle vara feminist, grönt visa att man var miljöorienterad. Finns det regler, berätta... Jag vill veta.

(Aftonbladet)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Anna Troberg sa...

Hej, hej!
Mina gamla polare brukade använta tapetklister för att få håret att stå upp. Funkade jättebra och var dessutom snällt mot håret. :-)
Ha det så bra,
Anna

Mary sa...

Tapetklister - vojne...

L Tembe sa...

... jag har hört att skosnören (iallafall till kängor) är viktiga... färgen och hur de knyts - att röda skosnören står för punkare och vita uttrycker att man tillhör skinheadkulturen... spännande det här med symboler...

vinkningar fr Lena (som enligt tonåringen förstörde sina Martens genom att snöra dem i kors, de ska snöras från ena uppehålet och neråt, sen uppåt på andra sidan liksom, och snöret utanpå ska vara horisontellt inte snett)