onsdag 24 september 2008

Pukor, trumpeter fanfarer och blommor till Fjellner och Hökmark...
Stolt moderat idag - skönt. Ni var med och lyckades.
Grattis...
Hoppsan sa - jag hör att Hökmark röstade nej - då ska han inte ha nån skumpa just nu, annars ska han ha i alla fall...
Så resten av texten gäller inte honom just idag
Men varför röstade du nej Gunnar?
Om du nu gjorde det.
Eller blev det fel?
Jo då - Hökmark ska ha champagne - skönt... så är glorian på plats igen
han har jobbat för den här frågan på ett annat sätt bara. Omröstningen var en sak men som alltid är saker mer komplicerade än att de går att dela in i svart eller vitt.
Cred ska ges på rätt ställe

Svenskarna har verkligen visat framfötterna när det gäller Telekompaketet. Från höger till vänster så idag får vi ge cred även tilll vänsterpartiet här på bloggen. Men jag är generöst lagd när detblir bra resultat. Oscar skriver och är glad, han visar också i sin blogg en bild på en lycklig Eric Josefsson som så enträget förser oss med sina kunskaper och information om vad som sker på internetområdet ute i djungeln av dokument i Europadepartementet. Du ska också ha champagne Eric ;-).
HAX skriver också och manar till analys. Mer lär väl komma men var tog tidningarna vägen då? Har de inte hängt med i det här? Nåväl här kommer DN
Hökmarks Blogg - varför röstade du nej?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

10 kommentarer:

opassande.se sa...

Ja... nu gäller det att inte få hybris och tänka sig att man klarar sig utan dem... ;-)

Mary sa...

Man måste få glädjas med de sina också. Det finns många bra moderater vet du. Det är bara i vissa frågor som det inte är nå´vidare.

Oscar Swartz sa...

Hylla inte Hökmark! Han (och Lars Wohlin) röstade mot tillägg 166. Fjellner röstade för. Framgår av p. 97 i protokollet [PDF]

Anonym sa...

Självklart ska Hökmark ha tack för att vänsterpartiets förslag gick igenom, som Hökmark var emot. :P

Mary sa...

Det kan finnas sån´t vi inte ser här...

Politisk manipulation kan ta sig konstiga vägar, det brukar dock utkristallisera sig och finans fler bottnar. Än tänker jag inte döma ut någon...

Anonym sa...

Nä, det tycks vara på parollen. Se inte till vad som görs utan till de vackra orden som sägs. Örfila små barn och tala om människokärlek. Givetvis är det talet vi ska lyssna på.

Anonym sa...

Jag tycker det är svagt av dig att låtsas som Hökmark är godare än han är. Han röstade emot tillägget. För att han tyckte annat var viktigare. Men han röstade ändå mot. Hans inställning i mjukvarupatentfrågan har åtminstone tidigare varit rent nätfientlig. Frihetlig kan han knappast sägas ha röstat, om han inte vränger ordens innebörd rejält.

Mary sa...

Vad menas - godare än han är? Jag vet inte om han såg något annat i det här jag hoppas få veta det. Men jag tänker inte dissa honom på lösa grunder. Jag gillar honom rent allmänt. Först måste man få veta skälen bakom. Jag hoppas att han kommer att ge mig dem.

Sen behöver man inte skriva anonymt...

Anonym sa...

Så du vet att han gjorde något klandervärt och du har ingen aning om varför. Och därför vill du ge honom champagne!

Är du på allvar?

Anonym sa...

Med godare än han är menar jag att du förutsätter att han har goda avsikter trots att han konsekvent har röstat emot privatpersoner och småföretagare i frågor som rör nätet och mjukvarupatent. Det tycker jag inte är "lösa grunder".

Om du låter mig använda mitt namn utan att registrera konto (vilket man inte kan ha överallt) så gör jag det gärna.

Men idag tänkte jag titta in på din blogg och så om du kommer att kommentera Oscar Swartz siffror på hur nätvänligt han röstat.