måndag 15 september 2008

Vad han än säger om FRA...

Statsministern får kritik för att han inte svarar på frågor om FRA i sin chat på DN idag. Ingen tror att det inte kom några. Vad han än skulle ha sagt så skulle han få kritik, eller hur? Lite annat kanske en statsminister vill tala om också.

Så nu vill jag ta honom i försvar faktiskt.

Det är så mycket sagt om FRA-frågan och det finns så många frågor och de är samtidigt väldigt komplexa och det finns inte en chans att besvara dem på en chat om man vill ge vettiga svar.


Här kommer dock ett bra recept på Falukorv - skrivet med glimten i ögat alltså...


Korv Stroganoff från mitt kök - snabblagat och gillas av de flesta...

Mjukstek en skivad rödlök i wokpanna, skiva falukorven och skär dessa i bitar och släng ner i pannan. Salta och peppra. Vispa ut ett par-tre matskedar tomatpuré i lite mjölk, mängd efter hur mycket kor och hur såsigt man vill ha det. Häll detta över korven och rör om och låt koka upp. Det reder sig självt och får lagom konsistens.

Servera med ris och kanske färskrivna morötter.

3 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Du, det är precis vad jag ska laga till middag nu. Men jag spetsar med lite sweetchili.... Jag är barnsligt förtjust i korv stroganoff. Och blodpudding. Och köttbullar. Och mat i största allmänhet

:-D

Johan

stefan cronberg sa...

Kära Mary! Jag såg just reprisen på TV24 om Måns, Bill och Bull; i.e. Reinfeldt, Schlingman och Ullenhag. Det bekräftade vad jag hört och läst under dagen. Grattis till Tensta Tigers! Pyttipana är bara förnamnet på denna soppa.

ärrhå sa...

Varför slösa tid på andra frågor när det bara är FRA-debatten som folk intresserar sig för.