måndag 1 december 2008

Årets politiska blogg - har det redan gått ett år...

Uppdatering: Farmor Gun is back - så skönt. Hon får bli mitt val till politisk blogg i år. (jag antar att du kan ta det Blogge?)

Bloggen Bent utlyser årets tävling om årets politiska blogg. Är det tredje året i rad nu? Kul grej att hänga på tycker jag. Blogge som är en av mina egna favoriter skriver om tävlingen och vad han anser om saken här.

Vem som är/har årets politisk blogg kan bli spännadne att se. Den här bloggen ligger enligt Expressen skapligt bra till om man ser till mest länkade. Men det var under FRA-lagens mest hektiska tider som den mätningen gjordes. Dok här kommer ett gäng andra favoritbloggare som jag läser även om de inte har samma åsikt som jag men för mig är politik just bytande av åsikter som så småningom kokas samman på olika sätt. Emma på opassande är given drottning på tronen på något sätt och sen är vi väl några stycken som är mer aktiva än andra. HAX, Oscar, Rick, Christian, Farmor Gun, Monica, Anna, Scaber Nestor, Zac, Nikke, Mark, Lars-Erick, Svensson, Louisep , Fridholm, Drottningssylt, Kamferdroppar och många många många fler. Så den som inte är nämnd nu ska inte vara ledsen, ni finns i min bloggrulle.

En kul grej som jag upptäckt med min egen blogg är att den omnämns på så många olika sätt:
Marys blogg, Karamelltanten, Karamell Mary, Marys karameller, MMK (brukar jag själv skriva ockspå), Karamellerna, Marys godis, moderata karamellerna, Godisbloggen, Karamellbloggen, MinaModeratakarameller och kanske fler som jag inte kommer på just nu. Hur som helst det är gulligt och gläder mig eftersom jag antar att det betyder att det jag skriver berör på olika sätt...

Ni hittar information om tävlingen Årets Politiska Blogg här

Och här finns nomineringformuläret.

Inga kommentarer: