onsdag 14 januari 2009

Nu är mymlan glad...

Grattis till mymlan som nu finns med bland de nominerade till Aftonbladets Stora Bloggpris. Kategorin är Vardag. Väl värd detta är hon som alltid håller igång på sitt kreativa och mångfaldiga sätt.

Jag prickade de flesta med mina nomineringar och vill verkligen önska alla lycka till.

Att vara Alex Schulman - den här karln blir jag inte klok på, det är både på och av så att säga. När han skriver är det oftast urflippat, när han talar så låter han helt normal (eller hur man ska uttrycka sig) . Kan inte bestämma mig...

bloggfrossa & Mannen som blev trött… - helt ny bekantskap, mycket positivt.

Stationsvakt - världens roligaste, tidningarna borde slåss om honom. Dagsbetraktelser utan all jämförelse. Passar min humor i alla fall. Så jäkla bra.

the real mymlan - behöver väl ingen närmare presentation. Pågår hela tiden helt enkelt. Hon intervjuas här.

Tonårsmorsa - verkligen vardag. Härlig blogg.

Läs om Stora Bloggpriset här. Nu väntar jag med spänning på vilka av mina bloggkompisar som kommit med i kategorin Politik och Samhälle. Får vi se om jag har prickat rätt där också...
(aftonbladet)

5 kommentarer:

Johnny sa...

:-) Tack. :-)

Gunilla sa...

Tonårsmorsan är min favorit

Kraxpelax sa...

Bloggarna. Kollar runt, allt detta glättiga pladder, aningslöst, overkligt, som existensfilosofin avslöjat, Reden, Verfall, Uneigentlichkeit, inautenticité, mauvaise foi... deprimerande. Folk behöver en hästdos Angst.

Mary sa...

Och du är en del av detta Kraxpelax...

John Eje Thelin sa...

Och Herr Kraxpelax har klistrat in exakt samma kommentar på flera bloggar, samtidigt som hans egen blogg består av halvtaskiga Photoshopexperiment med nakna brudar. Gäsp.