fredag 16 januari 2009

Tolgfors börjar blogga - äntligen är de på G...

Carl Bildt har blivit nominerad till Aftonbladets Stora Bloggpris. Kan hända att detta ljus på internetverksmaheten inspirerar politikerna att ta till tangenterna.

Frihandelsministern Ewa Björling skriver en utmärkt blogg och nu är det dags för Tolgfors att komma igång igen. För han har faktiskt bloggat tidigare. Tyvärr är kommentarerna låsta och det är lite synd för då blir det inte en blogg där man kan interagera med andra utan en megafon. Hoppas att att han öppnar till kontakt. Med tanke på hur det har blåst kring FRA-fråor och annat kan jag väl förstå honom, men grejen på nätet är interaktion. Det är också ett snabbt sätt att göra tillrättalägganden. Moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson har också en blogg. Så det börjar röra på sig.

Kommentarerna på Carl Bildts blogg och dessutom hans svar på dem är en av de stora behållningarna utöver den vardagskontakt han knyter med sina väljare och andra intresserade,

Tolgforsbloggen hittar ni här

Nu väntar vi på Twitternärvaron, det är där alla är nu. Möt mig där.

(intressant)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

mikael sa...

Enligt hans moderata kollega Göran Pettersson kommer han fortsättningsvis att tillåta kommentarer. Man får hoppas att folk väljer en dialog istället för att bara dumpa sin ilska. Skulle vara intressant och förstå vad som rör sig där inne egentligen, svårt att tro att han trivs med sitt jobb. Han upplevs närmast som den där dum-lojale som killen som tog fel jobb vid fel tidpunkt.

Mary sa...

Det gläder mig om Tlgfors öppnar kommentarfältet. Han är en trevlig prick som får mer glåpord än han förtjänar.

Vad gäller FRA-lagen är vi dock inte övrens.

Hans J sa...

Åtminstone jag lyckas inte pejla in hans kommentarer med min RSS-läsare...

Antingen är han inkompetent eller så är jag det!

Jag tror att det är han som är lite obildad! Ska man utgå från det självgoda flinet på fotot så är han inte heller så intresserad av att någon kan läsa ANDRAS (fnys) kommentarer med någon lätthet.