tisdag 24 februari 2009

Äntligen kronprinsessan - Grattis...

Ska de äntligen få varandra nu kronprinsessan och hennes Daniel? Allt lutar åt det. Enligt Aftonbladet är det klart och bildkavalkad och bakgrundshistoria presenteras överst på löpet. På SvD är man mer tillbakahållen och antar att det blir besked idag. DN menar att det blir offentligt idag och hänger på Expressen.se. Man kan ju bara tänka sig vad som händer i kolorerade pressen nu. Ojoj, vilka bilagor det kommer att bli och hur många bilder och artiklar det kommer att tas och skrivas. Hur många nya alster som kommer inte att produceras. Kanske att annonsmarknaden rent av återvänder nu och vem vet konjunkturen kanske följer med. Låt oss hoppas på det.

Klockan 13.00 får vi veta, för då möts regeringenoch kungen i sin konselj. Enligt tidningarna så har statsministern och kungen redan talat om saken.

Tills vidare så vill jag bara säga grattis åt dem båda. Äntligen. Det är ett otroligt tålamod ni har visat inför alla spekulationer och skriverier. Har ni klarat detta kommer resten säkerligen att fixa sig också.

Låt oss fira med denna gamla sång - från 1966 kan man tänka. Lite söt är den allt.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

svenskdam.se sa...

Svenskdam.se har fått bekräftat av familjen: Victoria och Daniel förlovade