måndag 9 februari 2009

Ibland blir man smickrad (NOT)

Tänk att människor orkar. Nedanstående kommentar är väl något självmarkerande?

Finns på inlägget

Anonym:

Detta är det sämsta blogginlägget jag någonsin läst! Det du skriver kan väl knappast kallas en blogg? Din blogg är inte personlig någonstans.

Tragiskt med anonymiteten ibland.

Uppdaterat: Något annan elelr samma ljushuvud tror att det gjorts ett scoop och försöker koppla ihop mig med som de kallar SKITSKOLAN Jensen Education. Jag har ingen anledning att kalla Jensen Education för skitskola och nog är jag överstuderad i ämnet pedagogik men med dem har jag inget mer än namnet gemensamt. Jensen är ungefär lika vanligt i Danmark som Johansson i Sverige. Så sorry.

9 kommentarer:

Johan Westerholm sa...

Mary

Jag har kommentatorsgranskningen på och några jag valt att inte publicera är i den riktningen men med vissa tillägg såsom:

Du i bombkastarvänstern är....
Detta är alltså bloggen ingen läser...

Uppenbarligen har vissa för mycket tid.

mvh

Johan

Anna Troberg sa...

Hej Mary!
Ja, se där! Jag tycker faktiskt att du ska ta den där kommentaren som en komplimang. För inte skulle du väl vilja skriva en blogg som den där kommentatorn skulle gilla, eller hur? :-)

Keep up the good work!
Anna

Mary sa...

Tack vad gulliga ni är. Jag tar det inte här så hårt - men ville bara mest visa på vilka trista typer det finns.

Michael Gajditza sa...

Hej!

Jag tror att vi alla har nån sån där positiv glädjespridare som lyser upp tillvaron för oss.
Min heter Gunnar. Han är jättesnäll och vill bjuda mig på en resa! Visserligen enkel och som han säger, tillbaka till mitt "gamla hemland....."

Han e go han, Gunnar.....*S*

Sen är det så att jag tror att man måste acceptera ett antal såna där också för om man skriver så att alla är glada och nöjda så uttrycker man sig nog alldeles för mesigt och försiktigt.

Mest trist tycker jag att det är att dom aldrig vågar stå för något utan ständigt gör sina påhopp anonymt. Fegisar!

Anonym sa...

Hahaha.

Du är inte tillräckligt Schulmansk för att passa den stackars anonymes smak. Vulgo-bloggar finns det nog så det räcker av iallafall. Fortsätt som du gör, och jag fortsätter läsa :)

/Smen

klokbok sa...

Jamen här går jag in på en blogg som är en av Sveriges mest lästa och så får jag bara en massa politiksnack och jobbiga grejer om FRB eller vad det heter.

Jag ville ju bara hitta en tjej att knulla med!

För det är ju vad bloggar är till för ,väl? Jagh ar ett helt album med bilde av Blondinbella och Blogge Bloggelito - men ingen jävla Mary.

MARY!

Vad är det för namn!

Vad är det för fel på LOLA!!?

(btw så löd captchan till den här kommentaren "hastr", vilket är ett sätt at undvika att säga "Hastur", dvs den gudom som också är känd som "Han som inte får nämnas" ... ja, man måste vara Lovecraft-buff för att fatta ... eller rollspelare :/ )

Mary sa...

Klokbok ;-)

SKITSKOLOR sa...

Goddag yxskaft Jensen med Education!!!

Mary sa...

Jag har ingenting med Jensen Education att göra. Bara namnet är gemensamt.