torsdag 26 februari 2009

Kära nån har allt hänt idag...

Varit borta från datorn och ägnat mig åt härlig verksmahet med dotter och barnabarn. Varit i tygaffär faktiskt, mysigt. Tyckte inte ungen förstås - kanske den tristaste dgaen i hans liv som han sa.

När man kommer hem så får man se att det varit rejäl rulle i TPB-rättegången idag. Får försöka hinna läsa in mig på det där imorgon.

Emma har skrivit en bra sammanfattning såg jag.

Kära nå´n vad jag skäms för att även Ipred-lagen gick igenom.

2 kommentarer:

berinder sa...

Hej Mary,

Du vet av tidigare kommentarer att jag verkligen respekterar dig. Ville bara ha det sagt.

Håller du inte med om att så som moderaterna och resten av alliansen har behandlat medborgarna den här omgången så förtjänar dom en näsbränna? Är det inte idé att rösta på Piratpartiet så att makten skakar lite? Piratpartiet kommer inte kunna åstadkomma underverk den här mandatperioden men dom kommer få Alliansen att förstå att dom måste ta dessa frågor på allvar...

Sedan kan du gå tillbaka till att rösta moderat, när integriteten är återupprättad.

Men just nu behövs piratpartiet! Du och Karl Sigfrid är troligen dom två moderater som just nu har bäst möjligheter att återupprätta moderaternas förtroende... Du i bloggosfären och Karl Sigfrid i riksdagssfären.

Genom att deklarera att ni inte kan stödja moderaterna pga dess förakt för integriteten kommer ni skrämma in Alliansen i liberala tankebanor igen!

Trevlig kväll!

emma sa...

Ska väl sägas att DU inte har anledning att skämmas, men visst kan jag ibland bli lite ledsen för din skull. Hur länge ska du orka kämpa tänker jag ofta. Men om du skulle vilja känna lite medvind som omväxling så vet du att det finns alternativ som skulle välkomna dig med öppna armar! :) Kanske kan det i sig motivera till lite mer ork, vem vet!