tisdag 10 mars 2009

Wow - jag vann en bok idag...

Leo Erlandsson är en av de personer som delar min passion för ett samhälle utan regelvidriga inskränkningar i den personliga integriteteni synnerhet på internet. Han fick för ett tag sedan idén att lotta ut böcker till den som skrev ihop en story/skröna om just integritet från vilken vinkel som helst egentligen.

"Uppgiften var att skriva en kort text som anknöt till integritet, rättssäkerhet, källskydd eller andra grundläggande demokratiska rättigheter som människor tar som självklart idag i vårt samhälle.
Sedan tidigare har människor både från höger och vänster engagerat sig i integritets- och rättssäkerhetsfrågorna. Så även i den här tävlingen. Det är kul att man kan ta både ett vänster- och ett högerperspektiv i de här frågorna, och ändå komma fram till samma sak, och stå enade. Integritet, rättssäkerhet, källskydd och yttrandefrihet är
inte vänster- eller en högerfrågor - de är demokratifrågor"

Jag funderade ett tag och sedan tog jag en text där jag bara lät fingrarna fluta över tangenterna utan att passera hjärna (lite kanske då). Det var Tokmoderaten Antonsson som gav mig ämnet när han skulle fira med sin blogg, jag hade aldrig hittat på just det själv. Han verkar fylal år i dag så grattis till honom också.

Nåväl jag vann andrapriset och boken Piraterna.

Tack Leo den ska jag nu läsa med stor nyfikenhet.

Min text finner du här på Leos blogg.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Tokmoderaten sa...

Grattis själv Mary! Det var ju som tusan att påhittet i förlängningen gav dig en bok!