måndag 11 maj 2009

Gunnar Hökmark till Österåker 12:e maj ...

Gunnar Hökmark är etta på moderaternas lista till EU. I morgon kommer han till Österåker för att berätta om sin syn på Europa och vad vi som medlemsland kan bidra med där för att förbättra Europas möjligheter att bli en bra del av världen att leva i. Framförallt hur moderaterna kan skapa nya möjligheter.

Gunnar säger på sin blogg idag "... jag anser att EU ska hålla sig till gemensamma uppgifter och gemensamma utmaningar. Jag vill att vi ska styra EU , inte att EU ska styra vår vardag som vi själva bestämmer mest. Men de andra gillar inte EU men däremot att styra över andras vardag."

Kom och lyssna på

GUNNAR HÖKMARK

Tisdagen den 12 maj 2009

Klockan 18.00

Berga Teater, Skolvägen 2, Åkersberga Karta här.

Boken Sköna Europas författare Johnny Munkhammar och Stefan Fölster kommer också att under kvällen berätta om sin syn på Europa i framtiden.

Här kan ni läsa mer om Gunnars ambitioner inför sin nästa period i EU-parlamentet - Ledarskap för frihet och förnyelese. Vad tycker moderaterna annars om EU? Det kan du läsa om här. EU-valet kan rita om kartan skriver Per Gudmundson i SvD. Dick Erixon är inte riktigt lika övertygad.

Så här tycker Gunnar om sjukvården.

Gripestam du kommer väl hit? Göran Pettersson, sätt dig i bilen du med så att vi också kan språka lite. Du med Tokmoderaten.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Jeppe sa...

Fan vad trist att man som bergabo missade detta då! Vet du fall det kommer några fler tillfällen?

Mary X Jensen sa...

Jeppe - Tyvärr så vet jag inte det. Men det var moderatföreningen som bjöd in och jag vet inte exakt hur de skötte inbjudningen till arrangemanget.