fredag 8 maj 2009

Ses vi på Norrmalmstorg... Moderaternas valupptakt - det gäller EU

Imorgon drar moderaterna igång EU-valkampanjen på allvar så jag tänkte ta mig in till stan. Det är alltid en härlig känsla att träffa en massa människor som man gillar och har gemensam idevärdegrund med. Det inspirerar.

Hoppas att morgondagen blir bättre än idag då. Jag tog mig in till stan i morse för att lyssna på Schlingmanns pressmöte om den kommande kampanjen. Tyvärr var jag sen och när jag försökte smyga in lyckades jag förstås ha ner några affischer på vägen. Typiskt. Nåväl jag har gjort storstilade entréer på mången presskonferens. En gång halkade jag och stod på öronen rakt in genom glasdörrarna till konferensrummet på restaurang Gondolen. Någon smörklick på golvet kanske? Mina kära journalistkolleger satt där med hakorna nertappade och tänkte väl - Vad gör hon nu då? Jag tror att det var en presskonferens för PS/2 eller nåt. IBM var det i alla fall som höll den,

Det gick bra utom att ingen på restaurangen ens bad om ursäkt eller frågade hur det gick, tyckte väl att jag ar klumpig bara, det är så lätt att lägga skulden på den andre. Eller hur? Jösses om Twitetr funnits då, jag blir fortfarande lite arg. För jag gjorde mig illa.

En annan gång skulle jag intervjua Tore Browaldh och hade en läckande nagellacksflaska i väskan, just det - illrött var det. Jag försökte ta bort det med papper, gick inte så bra. Var tvungen att hälsa med vänster hand för att inte kladda ner honom med nagellacket. Han var artig förstås och betraktade det hela som den naturligaste saken i världen att pennan satt fastklistrad i nagllacket medan jag skrev. En riktig gentleman! Han berättade vid senare tillfälle att han varit mycket road.

Sen har jag gjort en massa andra grejor också sånt som uppstår när man är spontan (killar vem var det som fick snacket med Ken Olsen i Boston? Jag bara undrar) men de behöver vi inte ta här och sammanfattningsvis kanske vi ska säga att det roat såväl mig själv som andra... Hur som helst det handlar om självdistans, haha.

Hur som helst det var imorgon som moderaternas valupptakt inför EU startar på Norrmalmstorg i Stockholm. Klockan 12.00. Självklart är EU-kandidaterna där och så en och annan minister. Statsministern till exempel, Beatrice Ask och Carl Bildt. Enligt programmet alltså. Ungarna får sockervadd och kanske en och annan korv, popcorn ochballoger. Vi får se.

Programmet finns här...
2 kommentarer:

berinder sa...

Känns som ett fantastiskt tillfälle för att se hur många som jobbar som livvakter säpo har..

Anonym sa...

Hej!

Jag hann inte åka upp. Vi hade valupptakt i Örebro, det gick bra. Hoppas allt gick bra i Stockholm!