lördag 23 maj 2009

Tack och lov för Photoshop...

Uppdatering: Även SvD tar idag upp Photoshopproblematiken, men ur ett mer politiskt sammanhang än nedan.

Hanne Kjöller kommenterar socialdemokraternas valaffischer där Mona Sahlin och Marita Ulvskog är förtjusade till oigenkännlighet. Visst kan man ha synpunkter, men till viss del kan man förstå det där. När rynkorna börjar komma och jordens dragningskraft tar ut sin rätt på hamsterpåsarna. Dessvärre så är det få som slipper undan. Kjöller är inte nådig i sin kritik och talar om plastikkirurgi och botoxförgiftad Barbiedocka.

Nåväl jag måste tillstå att jag också gillar photoshop numera (med åren kommer denna önskan) och har fått en hel serie bilder gjorda, inte så mycket på tjusighetstemat kanske som ur nyttosynpunkt. De ska passa olika tillfällen helt enkelt. Se nedan, ni känner säkert igen dem.

Men förhoppningsvis går det tillräckligt lång tid mellan publiceringen för att de ska glömmas däremellan. Ett foto - flera användningstillfällen. Det kallar jag ekonomi. När bilden togs? Ja, det kan man fundera över, historien förtäljer inte detta. (Om jag är allvarlig - ja, gissa)Glad Påsk


Avatar
ÅretRuntBildenÅh så var det party...
Happy New YearJul vare här...


Midsommar minsann...


PSW: Fredrik W1 kommentar:

Anonym sa...

Photoshop må vara ett synnerligen kraftfullt program där nästan allting är möjligt - men skapa en vettig politik för (s) med hjälp av photoshoppade dockor?
Nej, där går gränsen...
//WR