lördag 27 juni 2009

Vilka fuskare det finns,,,

Bloggtidningen berättar om att det finns bloggare som lägger in både sina egna och andras räknarkoder från bland annat Bloggportalen på sina bloggar. På så sätt får man fler visningar. Fy tusan vilken dålig stil. Fy bubblan.

Det fuskas bland storbloggarna.
Galaxybloggen
Bloggkommentatorerna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om det är dessa bloggar som jämt skriver om politik och oättvisorna samt hur man ska stoppa dett ofog med buller och bång för att i nästa stund börja skriva om något helt annat precis som om det tidigare helt saknade intresse.Men som sagt , skriva är lätt ,att gå ut på gator och torg för att genomföra förändringen i verkligheten i ren protest i Svea Rike är uppenbart desto svårare.Förmodligen därför t ex politiska bloggare gärna skriver om alla orättvisor som rent botemedel mot sin egen känsla av misslyckande där de sällan vågar göra detsamma utanför bloggen.Fildelningen var en fråga som inför en protest i Sveriges tre huvudstäder samlade ett hundratal intresserade i en av dessa städer där jag var en av dessa.Uppenbart är folket mer roade av skrivandets konst än en förändring i denna verklighet än så länge oavsett ironin i det hela.Tragiskt men sant.Vi får se vad bloggare skriver om som ska förändras imorgon i text då villsäga , skatter ,sexhandel , fildelning , överlevnad i Allianstid , brott och straff mm mm.

Filip

Mary X Jensen sa...

Filip hur menar du nu.

Jag kan inte tala för andra och hur de fuskar eller ej. Mig skulel det aldrig falla in att göra något sådant.

Att man på en blogg skriver om olika saker är väl inte så konstigt? Om livet bra berodde på en enda fråga så vore det nog synnerligen tomt i övrigt.

Vad ska man på gator och torg att göra om förändring kan ske på andra sätt? Jag förstår inte det, det handlar om att försöka nå rätt personer.