fredag 4 december 2009

Sent ska syndaren vakna...

Idag skriver Johan Hallsenius och ber alla att adda honom på Facebook för nu är det sociala medier som gäller.

Välkommen Johan!

Jag log lite extra eftersom jag i morse, innan jag läste din ledare såg att du varit inne på kontot och tackat ja till min vänförfrågan. Den måste jag ha sänt dig för flera år sedan? Eller nåt ditåt. Kul hur som helst. Med i gänget...

Jag startade en grupp för oss gamla IT-journalister på Facebook. Där har vi samlat en hel del kul minnen och framför allt bilder. Det känns som om det är dags att dra igång det här lite mer aktivt efter jul.

Har nu skickat en inbjudan till dig. Till och med din chef är med ;-). Vi bestämde senast vi sågs att dra igång ett möte med den gruppen och att vi skulle låna lokaler på IDG. Låt oss se till att detta blir av.

Jag är nog kanske den mest "socialamedietypen" av oss alla och jag berättar gärna om det. Här vilar aldrig några halta löss som bekant. Andra har säkert annat att komma med. Det vore riktigt kul att träffa alla gamla kolleger igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så trevligt!

Glöm inte att hälsa FRA!

Mary sa...

Kan nog vara defaultvärde numera.

Leif Ekstedt sa...

Jag tror att Du kommer in i Riksdagen 2010. Det vore mycket bra. Jag grälar ganska frekvent på mitt Moderaterna. Sjukskrivningsproblemet som vi nu går igenom är en effekt av blind tilltro till den ideologiska inriktningen. De ännu så länge udda riksdagsmännen/kvinnorna är en aning för heta på att leva upp till de de tror är riktigt.
Det mesta vi gör är väl tänkt men ibland blir det fel. Svaret får vi nog i dagens radio/tv "vad rätt vi gjort fast vi gör ändå om.
Men nästa mandatperiod är våra herrar/damer härdade och mer mogna.
Lyssna på dem då!