söndag 7 februari 2010

Är antipiratbyråns blogg verkligen på allvar...

Jag trodde inte mina ögon när jag läste att Henrik Pontén kallad moderate riksdagsmannen Karl Sigfrid för socialist. Det här kan inte vara sant tänkte jag och ställde frågan i en kommentar som ännu ej fått svar. Kan man kalla en moderat riskdagsman för socialist om man själv är företrädare för en organisation som lobbyn antipiratbyrån. Märkligt.

Men fortsätter den bloggen i den här stilen så blir det den bästa valarbetaren för mig menar Karl som kommer att fortsätta arbeta för ett fritt internet även inför sin kommande period och förhoppningsvis i Riksdagen även efter nästa val.

Scabernestor kommenterar antipiratbyråns inlägg.

Uppdatering: Thomas Tvivlaren har åsikter om det hela också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Lars-Erick Forsgren sa...

Mary, ärligt talat, är det inte smått absurt i mycket av den allmänna debatten idag? Man undrar vad som är verklighet eller bara dålig teater. I synnerhet då från s.k. makthavare, toppbyråkrater och en del människor av typ Pontén.

Anonym sa...

Nä han är antagligen inte socialist, men han kanske är "nyarbetarpartist",
och du får väl ursäkta om en del går lite vilse bland tillmälena.

Så illa att han blir kallad nyfeminist ska det väl inte behöva gå, även om landsfadern i ren nervositet har börjat flirta med Schymans potentiella väljare.

/karl

Leo sa...

Bloggen är, tro det eller ej, på riktigt.

Svenska Antipiratbyrån länkar från sin hemsida och visar också en RSS-feed från bloggen där.

Att de sen kallar Sigfrid för socialist eller totalt misstolkar Piratpartiet är en annan sak. Fast jag hade inte förväntat mig så mycket mer från APB. De vill inte ha en dialog - de vill avskaffa demokratin.

Fredrik sa...

De vädrar risk för att moderaterna ska ta till sig frihetliga frågor på allvar. Herr Pontén torde frukta det mer än något annat.

Thomas Tvivlaren sa...

Tack för länk Mary!

För att travestera Sofokles och dennes kommentar i riktning åt det kvinnliga släktet:

"Antipiratlobbyn, tystnad är eder vackraste prydnad."