torsdag 4 mars 2010

Koll på din del av bloggvärlden Isabella...

Isabella Löwengrip aka Blondinbella drar igång en Web-TV-show om bloggvärlden, tillsammans med bloggkompisen Tyra. Det är lite sött på nåt sätt när hon säger att om någon har koll på bloggvärlden så är det hon. Det har hon säkert också på sitt sätt,  på sin del av bloggvärlden. Den är stor men också på ett annat sätt och inom andra områden än modebloggerskornas. Nu tycker jag att Isabella är en duktig tjej och önskar henne lycka till med sitt nya proekt. Men målgruppen för hennes bloggande är nog inte jag. Men jag är helt övertygad om att det blir en succé. De är så oerhört duktiga och kaxiga de där unga tjejerna. Man kan inte anat än beundra dem. Ös på bara.

En annan poltiikbloggare Peter L Andersson uttrycker sina farhågor och menar att så länge Aftonbladet och andra betraktar modebloggerskorna som den "riktiga" bloggosfären så blir det som det blir.

Brukar dock själv med stor glädje hålla kollen på programmet Sweet Sunday Web Chrunch... Web-TV i  min smak.

Uppdatering: Mymlan försöker få det att framstå som om jag känner mig förbisprungen av Blondinbella och uttrycker mig surt för det. Men kära nån hon kunde lika gärna ha citerat den här meningen: "Men målgruppen för hennes bloggande är nog inte jag. Men jag är helt övertygad om att det blir en succé. De är så oerhört duktiga och kaxiga de där unga tjejerna. Man kan inte annat än beundra dem. Ös på bara."  - Jag gillar alla unga människor som tar för sig och är duktiga.

3 kommentarer:

Tornevall sa...

Tänkte precis samma sak som dig - och kunde inte ha sagt det bättre själv! Men i ärlighetens namn så är jag rätt säker på att hon faktiskt inte har koll på någonting alls. Med den attityden så har man inte det...

LinaJosefinBerg sa...

Blev lite nyfiken med vad du menar är den "riktiga" bloggosfären? :)

Mary sa...

Lina - det var utifrån Isabellas uttalande om att var det någon som visste något om bloggosfären så var det hon som föranledde mig att det finns en skillnad. Bara så.